Flytten

Packar, packar, dricker kaffe, packar, jobbar lite (sålt annons idag, Wohoo) långa samtal i telefonen (vänner går alltid först!) packar, packar och packar!

Imorgon förmiddag är det redovisning och direkt därefter kommer mina underbara föräldrar och hjälper till med flytten. Känns helt underbart att slippa vara särbo och flytta hem till världens bästa pojkvän igen. Har verkligen saknat sambolivet<3 

48h börjar imorgon. Frågan är om det blir utgång torsdag och fredag eller bara fredag? Eller om jag åker hem imorgon och firar valborg hemma? Mina fina vänner Hanna och Mickis erbjuder iaf sovplats om jag blir kvar här. Vad skulle man göra utan sina underbara vänner?

Sköt om er och ha en sjukt bra valborg!!! Fira in maj riktigt ordentligt =)

 


Valborg förra året!



Med flytten följer även en avanmälan hos radiotjänst eftersom vi nu bara behöver betala en avgift. Men att göra en avanmälan hos Radiotjänst är INTE helt enkelt! "Vi gör det så svårt som möjligt att bli av med avgiften" står det säkert på deras anslagstavla. 0771 91 00 04 är nummret jag ringt hela dagen och hört en rar liten röst säga "du står placerad i kö, din köplats är nummer 28, din köplats är nummer 32".


Då tänkte jag att jag går in på hemsidan och gör avanmälan istället. "- tjänsten fungerar inte, kontakta kundtjänst!" Ja för det är ju inte det jag har försökt göra hela dagen. Ringer igen, "Kundtjänst har nu stängt". Okej. Om alla nu vill göra en avanmälan precis idag så förstår jag att det blir kö men undrar fortfarande varför man via telefon själv kan utföra alla sina ärenden förutom att avanmäla?! Jo för att göra det så svårt som möjligt!!Som pricken över i:et har de haft problem med musikinspelningen som man får lyssna på under sin placering i kön. Ja, det lät som en krasslig radio. 

Heja Radiotjänst, Heja!

Annorlunda cykeltur

Min fina vän Bella är äntligen hemma från Thailand och det betyder att vi återigen kunde ses för lite tisdagsmys =) Efter några timmar i skolan och på jobbet tog jag bussen ner på stan för en fika med henne. Sedan handlade jag lite roliga saker som, ja, målarfärg, penslar och flyttkartonger. Efter vårt besök på stan skulle vi åka hem till Bella och äta mat (underbart god middag fick jag) och dricka lite rödvin :) Dock kände regnet för att komma precis när vi skulle cykla hem. Och det var en väldigt rolig syn måste jag säga, kan ni tänka er att Bella skjutsade mig på sin cykel, fullt med påsar i cykelkorgen och jag på pakethållaren med stora kartoner framför mig. Jag såg absolut ingenting. En dam som vi körde förbi var minst sagt lite oroad för oss. "oj oj oj det där ser farligt ut, lycka till!" Jo tack! Blöta och väl framme hade vi en helt underbar kväll med god mat och massa med härliga samtal <3 

Imorgon ska jag måla och packa, packa och packa! På torsdag efter vår redovisning går flyttlasset, och på tal om redovisning så ska vi ses klockan 09.00 imorgon för att förbereda det sista!

God natt och sov så gott!!!

måndag

Shit vad fort dagarna går, för att inte prata om helgerna. Redan måndag idag. Tycker bara det är måndag och fredag hela tiden, de andra dagarna går lika fort som när man åker en karusell. Är det inte så att när man står i kö och väntar på att få åka så tycker man att alla andra får åka jättelänge. Sen när man själv ska åka så är det över direkt.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, vi har fixat det sista på vårt grupparbete, en hemsida och två trycksaker för ÖBO. Redovisning på torsdag! Vi har även en individuell uppgift att göra men efter många irriterade timmar med Dreamweaver anser jag mig nu vara hyfsat färdig, vilket känns väldigt befriande!!!

Idag har jag även tagit tag i min träning igen, var på Push and lift. Hoppas jag kan gå imorgon :S Har även lovat mig själv att denna vår/sommar börja springa, bra träning + frisk luft = en bra ekvation. Då kanske man slipper gömma sig i vassen i sommar =)

Nu ska jag ägna den kommande timmen åt Maria Montazami, hon är ju bara för härlig!


Sex and the city 2 =)



Carrie Bradshaw
(Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) och Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) har gjort det igen:



Den 28 maj kommer den till Sverige!!!

Mitt första inlägg

Har länge funderat på att skapa en blogg men aldrig tagit tag i det. Nu är det cirka nio månader tills jag åker till USA och denna blogg är främst till för att dela mitt stora äventyr Vårteminen 2011 tillsammans med er. Jag har hela tiden tänkt att det är så lååångt kvar tills jag åker, och det är det ju med. Men samtidigt går tiden så fruktansvärt fort och snart sitter jag på planet på väg mot East Carolina University. Det är min sista termin som jag ska göra där och när jag kommer hem så har jag en examen. Fatta att jag då har gått i skolan i hela 15 år!!!

Det händer väldigt mycket just nu. Har idag börjat packa inför flytten tillbaka till Katrineholm. Har världens bästa pojkvän som idag har hjälpt mig att spackla, ta ner hyllor mm. Känns konstigt att redan flytta härifrån, flyttade ju nyss hit. Den 3 maj ska jag ut på min första praktik som kommer att pågå i fem veckor. Ska bli jättespännande att få se "the real world" och inte bara läsa i en massa böcker och gå på föreläsningar. Det är nu jag ska lära mig, på riktigt!! Det känns även väldigt roligt att jag ska få den stora äran att vara på IKEA =)

Efter dessa fem veckor kommer en mycket efterlängtad SOMMAR! Dock kommer sommaren till största delen att bestå av jobb, men det är också något som jag ser fram emot. I sommar ska jag vara på KFV Marknadsföring i Katrineholm. Just nu har det gått bra på jobbfronten, har ett extrajobb på Örebrostudenternas tidning Lösnummer, har jobbat extra för ett Eventföretag, ska göra praktik på IKEA och har sommarjobb! Känns skönt att alla bitar börjar falla på plats. Hela den här vårterminen har det snurrat runt, runt i huvudet på mig med alla beslut jag måste ta. Beslut om saker som ska hända framöver, bl.a. nio månader framåt i tiden. Hur ska man nu kunna veta vad som är rätt just då?!

Idag känns det i magen att jag verkligen ska åka till USA. Har tagit en fika med Magdalena (vi ska åka tillsammans till USA) och pratat ihop oss lite. Det är en hel del papper att fylla i och kurser att välja. Hur ska man bo? vad vill man läsa? Hälsodeklarationer? Visum? mm mm. Men jag har ju en hel sommar att fundera innan ansökan till universitetet ska in.

Dare to believe and anything is possible.

Ta hand om er!



RSS 2.0